вівторок, 22 листопада 2016 00:20

Нова дорога розвантажить рух із зони АТО

Полтавську й Дніпропетровську області з'єднає оновлена автодорога на чотири смуги Дніпро — Решетилівка. Це полегшить рух транспорту із зони АТО — з Донецької й Луганської областей.

— Дорогу значно розширять. Зроблять чотири смуги руху замість двох і сучасні автомобільні розв'язки. Першу зведуть на перетині автотрас Полтава — Олександрія та Дніпро — Решетилівка. Виділимо кошти з місцевого бюджету. Має допомогти і Фонд регіонального розвитку, — каже 50-річний Валерій Головко, голова Полтавської облдержадміністрації.

— Це важлива ­дорога. Нею пересувається техніка в АТО, волонтери з вантажівками продуктів. Тому її слід привести до ладу. Колись траса була в списку на фінансування Світового банку, але через бюрократію її видалили, — каже 42-річний Славомір Новак, керівник Укравтодору, екс-міністр транспорту Польщі.

Траса Дніпро — Решетилівка має довжину 147 км. Її відновлення затвердили в уряді. Скільки потрібно коштів — поки що невідомо. Працюють над проектом.

Зараз ви читаєте новину «Нова дорога розвантажить рух із зони АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі