понеділок, 15 грудня 2008 17:33

Жінка напідпитку в"їхала у "жигулі"

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

У п"ятницю ввечері 38-річна Світлана Немирчук із села Пашева Демидівського району Рівненщини потрапила в аварію, не доїхавши додому менш як 2 км.

Світлана їхала на моторолері "Вайпер". Щойно виїхала із сусіднього села Малеве, розігналася на прямій дорозі.

— Вона не справилася з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху, — розповідає "ГПУ" Світлана Марко старший інспектор обласної державтоінспекції. — Скутер жінки тут же зіткнувся з автомобілем ВАЗ-211010.

За кермом "жигулів" сидів 60-річний Іван Кротюк. Каже, побачив маневр Світлани в останній момент, тому не встиг зорієнтуватися.

Водій не постраждав. А скутер жінки розлетівся на шматки. Один з уламків влучив в інший моторолер "Вайпер", що їхав позаду. Тим скутером керував 24-річний односельчанин жінки. За його спиною сидів 37-річний чоловік. Обоє були напідпитку. Після зіткнення впали на землю.

Світлана Немирчук також була п"яна. Після аварії жінку у стані травматичного шоку доправили до реанімації районної лікарні. У постраждалої струс мозку, травма голови та відкритий перелом правого стегна.

У водія скутера та його пасажира поранення голови.

Зараз ви читаєте новину «Жінка напідпитку в"їхала у "жигулі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі