четвер, 18 березня 2010 08:08

На деревах знайшли копчену свинину

Автор: фото надане прес-службою Луцького прикордонного загону
  Пакети зі свининою, прив’язані невідомими до кущів і дерев за 250 метрів від кордону з Білоруссю
Пакети зі свининою, прив’язані невідомими до кущів і дерев за 250 метрів від кордону з Білоруссю

За 250 м від кордону з Білоруссю на Рівненщині українські прикордонники знайшли на деревах шість поліетиленових пакетів. У кожному було по 25–30 кг копченого м"яса.

На знахідку патрульних відділу "Вичівка" привела службова собака Ада. У неділю здаля, ще на узліссі, вівчарка відчула аромат копченого м"яса. Стала пориватися до лісу.

Прикордонники вирішили, що тварина відчула запах порушника-контрабандиста. Однак за мить помітили на кущах і деревах шість поліетиленових мішків. Вони були прив"язані шнурками до стовбурів і гілок на висоті з метр.

— Витягли з них майже 160 кіло копченої свинини, переважно бочки. Усі м"ясопродукти передали в Сарнинське відділення податкової міліції, — каже Олег Личковський, 35 років, начальник прес-служби Луцького прикордонного загону.

Прикордонники впевнені, що копченості в лісі залишили контрабандисти. Скоріш за все, вони планували переправити харчі за першої ж нагоди до Білорусі. Мішки прив"язали на дерева, аби свинину не з"їли дикі звірі.

Власників м"яса розшукують.

Зараз ви читаєте новину «На деревах знайшли копчену свинину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі