вівторок, 18 грудня 2007 07:08

"Міс Одеса-2008" отримала телевізор

  Єлизавета Коломійченко хоче стати правознавцем
Єлизавета Коломійченко хоче стати правознавцем

— Чесно кажучи, не вірила в перемогу, бо поряд було стільки гарних дівчат, — каже переможниця конкурсу "Міс Одеса-2008" 17-річна Єлизавета Коломійченко, студентка першого курсу Одеського Національного університету ім. І. Мечнікова. — До цього титулу ще треба звикнути.

Конкурс традиційно проводять в кінці року, щоб визначити головну красуню наступного. У змаганні брали участь 22 учасниці з Одеси, Миколаєва, Херсона, Іллічівська та Овідіополя. Окрім основного титулу, вони змагалися за звання "Міс Україна-Південь". Його також виграла одеситка, 20-річна студентка Ірина Заярнюк.

У 12-му фіналі конкурсу "Міс Одеса-2008" дівчата мали через костюми представити різні історичні епохи: XVIII ст., початок XX та сьогодення. Потрібно було відповідно рухатися й танцювати. Упродовж трьох місяців до фіналу учасниці проходили підготовку. 19-річна Олена Сарана під час танцю впала разом із ведучим шоу.

У подарунок Ліза Коломійченко й інші конкурсантки отримали телевізор та набір жіночих аксесуарів. Протягом року переможниця представлятиме Одесу в національних і міжнародних конкурсах краси.

— Я розумію, що наступний рік буде складним. Адже мій титул накладає на мене відповідальність, — говорить новообрана "Міс Одеса-2008". — Зрозуміло, що дуже складно буде поєднувати навчання та подальші конкурси. Але я повинна це зробити, бо в майбутньому бачу себе правознавцем.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Одеса-2008" отримала телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі