понеділок, 05 березня 2007 17:57

Михайло Коструб провалився під лід на авто

Минулої п"ятниці загинув 33-річний Михайло Коструб у селі Радичів Коропського району на Чернігівщині. Чоловік провалився під лід на "жигулях-п"ятірці". Разом із 31-річним товаришем Віктором Ященком вони поїхали перевірити риболовні сіті.

Перед тим обидва хильнули. На Десну заїхали прямо на машині. Однак за 60 м від берега крига не витримала. До сітей рибалки так і не дісталися.

— До них лишався ще кілометр, коли машина зупинилася і почала провалюватися. Водій це зрозумів і попросив товариша вийти. Михайло подумав, що Віктор жартує, — розповідають у прес-службі МНС Чернігівщини.

Коли авто було наполовину у воді, Віктор почав витягати Михайла. Однак через сильну течію провалювався сам. Машина разом із Кострубом пішла на дно. Віктор загубив у воді один чобіт.

— До березня у нас були морози до мінус 15. Тому Десна добре замерзла. Однак почалося потепління, і подекуди крига підтала. Машина провалилися якраз у такому місці, — зітхають у прес-службі.

Тіло Михайла дістали у неділю, 4 березня. Поховали чоловіка вчора. У нього залишилася 32-річна дружина Світлана та двоє дітей: 9-річна Ліна та 2-річний Павлик.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Коструб провалився під лід на авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі