середа, 01 вересня 2010 06:16

Мера Немирова оголосили в розшук

  Міський голова Немирова на Вінниччині Віктор Качур. У нього хронічна хвороба серця
Міський голова Немирова на Вінниччині Віктор Качур. У нього хронічна хвороба серця

30 серпня міліція розвісила в райцентрі Немирів на Вінниччині орієнтування з фото мера 45-річного Віктора Качура. Чиновника оголосили в міжнародний розшук. Його шукає Інтерпол.

— Мене 21 серпня викликали в міліцію. Адже Віктор Миколайович не явився, — каже "ГПУ" Владилен Мунтян, адвокат мера. — Я пояснив — клієнт на лікуванні. Він має хронічну хворобу серця. Де зараз, сказати не можу. Людина переживає за життя. На це є причини.

У червні цьогоріч міського голову спіймали на хабарі у майже 2 млн грн і затримали. Слідчі вважали, що мав за цю суму віддати земельну ділянку. 20 серпня Ленінський райсуд відпустив Качура на підписку про невиїзд. Мер лікувався у Вінниці, потім — у Немирові.

— Від 20 серпня місцезнаходження пана Качура невідоме. Ні вдома, ні в лікарні його нема. Адвокат не повідомляє, де він. Повістки син і дружина приймати відмовляються. У нас є підстави вважати, що ця особа може виїхати з країни. Адже людина небідна, — говорить Сергій Бевзенко, начальник обласного управління з боротьби з економічними злочинами.

Дружина мера — приватний підприємець, має у місті мережу продовольчих магазинів. Розповідають, що Ірина Качур разом із дітьми Олександром та Ганною та їхніми родинами не виїхала з Немирова.

2008 року на Віктора Качура планували замах. Міліція затримала кілера. Розповідали, вбивці заплатили $100 тис.

Міський голова Немирова на Вінниччині Віктор Качур. У нього хронічна хвороба серця

Зараз ви читаєте новину «Мера Немирова оголосили в розшук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі