четвер, 06 грудня 2007 07:04

Мати й син отруїлися газом

Ірина Соломко, 40 років, та її син Олександр, 17 років, задихнулися у власній квартирі у Рівному. Увечері сусіди відчули на сьомому поверсі запах газу.

— Двері у Соломків були броньовані. Після кількох невдалих спроб їх виламати вирішили проникнути в квартиру з вулиці, — розповідає 33-річний інспектор Микола Прокопчук із обласного управління МНС. — Один із рятувальників закинув мотузку на балкон восьмого поверху, а звідти спустився до Соломків і вибив склопакет.

Витік газу стався на кухні. Господарі відчинили дверцята газової плити й поклали в духовку дві цеглини — щоб в оселі було тепліше.

— Напевно, вогонь згас, — припускає Микола Прокопчук. — Газ у плиті аж свистів — такий був тиск в однокімнатній квартирі. Добре, що ніхто із сусідів не запалив цигарки. Під час рятувальної операції будинок відключили від електромережі.

У кімнаті рятувальники знайшли мертвих Ірину та Олександра. Вижила лише 61-річна матір загиблої Людмила. Вона була непритомною, але дихала. "Швидка" забрала пенсіонерку до міської лікарні.

Це перший випадок отруєння газом у Рівному з початку року.

Зараз ви читаєте новину «Мати й син отруїлися газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі