вівторок, 10 листопада 2015 07:15

Комбата Володимира Пушкаря підозрюють у хабарі за контрабанду

Прокуратура провела обшук у квартирі ­командира батальйону 28-ї механізованої бригади Володимира Пушкаря, 36 років.

Його підозрюють в отриманні хабара 1,2 млн грн. Працівники СБУ забрали його ноутбук і документи на квартиру. Після заяви військового прокурора Анатолія Матіоса про затримання комбата 22 вересня, прокуратура більше не розслідувала справу. За два тижні спливає термін досудового слідства, розповідає адвокат Юлія Токаєва:

— Тому такий несподіваний обшук нам і влаштували. Тобто в них нічого немає — ні доказів, ні свідків. Ми відстояли Володимира в суді, він нікуди не ховається. Тому залучаємо пресу й говоримо про все відкрито.

Командира 1-го батальйону 28-ї механізованої бригади підозрюють, що він узяв гроші за пропуск 10 вантажівок із продуктами на окуповану територію. 22 вересня Пушкаря спробували затримати. Але за два дні суд відпустив його під особисте зобов'язання.

Володимир Пушкар каже, що хоче повернутися в армію. Служить 16 років. На Донбасі воював від початку АТО. Має нагороди.

— Ми стояли на передку серед лісу. Фури там не проїхали би. За нами було ще багато блокпостів. Якщо контрабанда й була, то доти пройшла три пости прикордонників — це ніхто не враховує. Мене хочуть зробити крайнім, — каже комбат.

Зараз ви читаєте новину «Комбата Володимира Пушкаря підозрюють у хабарі за контрабанду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі