пʼятниця, 12 жовтня 2012 06:30

Кафе двоюрідної сестри Тимошенко розгромили вночі

У ніч проти 10 жовтня в центрі Дніпропетровська невідомі понівечили літній майданчик кав'ярні "Золота рибка". Вона належить Тетяні Шараповій, двоюрідній сестрі екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Розбили декоративний фонтан, поламали лави, що стояли вздовж стіни закладу, перекинули три гранітні урни.

— Они разгромили благоустроенную территорию возле кафе и летнюю площадку. Вытоптали все цветы, поломали четыре фонаря. Шесть каменных лавок просто разбили о землю и разбросали все вокруг. И это за одну ночь, когда никого не было. В 2 метрах от нас находятся такие же клубы и бары, их никто не трогал, — каже Антоніна Ульяхіна, 63 роки, мати власниці кафе і тітка Тимошенко. — Якби хоч одна людина це бачила, то покликала б охорону. Частину будівлі займає Апеляційний суд. Та охоронці нічого не чули, бо були з іншого боку дому. Є камери відеоспостереження, але там запис закінчився 29 вересня. Тому хто це зробив, ми не знаємо.

Кав'ярня розташована на просп. Карла Маркса, 65, у невеликому сквері. Поряд "Варенична", що належить дочці Тимошенко — Євгенії. За 100 м — Дніпропетровська міська рада й опорний пункт міліції.

22-річний Олексій Старина востаннє був у кафе торік, на святкуванні дня народження родичів. Пам'ятає, що ціни там помірні.

— Для нашого міста вони невисокі. Точно не скажу, але чашка кави 15-25 гривень коштувала, — розказує Олексій. — Раніше я туди теж заходив. Кафе хороше. Більшість відвідувачів — люди середнього віку.

Погром улаштували перед виборами, аби показати ставлення до сім'ї Тимошенко, вважає Антоніна Ульяхіна:

— Не думаю, що це влаштувала влада. Швидше за все, "Молоді регіони" — войовнича молодіжна організація. Вони все нахабніше поводяться і в Дніпропетровську, і в Україні.

У дніпропетровському осередку "Молодих регіонів" заперечують:

— Члени нашої організації таким не займаються. Це чистої води кримінал, а ми не хулігани, а молодіжне об'єднання, — говорять.

Зараз ви читаєте новину «Кафе двоюрідної сестри Тимошенко розгромили вночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі