середа, 11 травня 2016 05:35

Побили заступницю міністра економіки

6 травня в Переяславі-Хмельницькому Київської області на парковці біля готелю "Артак" двоє чоловіків побили заступницю міністра економіки 40-річну Юлію Клименко, її чоловіка та старшого сина.

— Ми з чоловіком вирішили показати дітям пам'ятки Київської області й відвідали Національний заповідник "Переяслав". Заїхали розвернутися на парковці біля готелю. В цей час туди під'їхав запаркуватися власник. Ми не встигли розвернутися, а "джентльмен" почав голосно сигналити. Через 15 секунд оскаженіло вилетів зі своєї машини й почав штовхати старшого сина, — каже Юлія Клименко. — Потім нас почали бити. У мене синьо-фіолетова права рука з гематомами. У чоловіка пошкоджений ніс, у сина — синці. Його били головою об бетонний бордюр.

Власник готелю 51-річний Атом Авдалян винною у конфлікті вважає Юлію Клименко.

— Вона вийшла з машини й почала кричати, що вона заступник міністра економіки і що ми працюємо незаконно. Але її ніхто і пальцем не чіпав, — каже Авдалян.

Зараз ви читаєте новину «Побили заступницю міністра економіки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі