середа, 25 лютого 2009 18:17

Ігор Бойчук наговорив за день 305 гривень

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

Вінничанин 19-річний Ігор Бойчук поїхав до міста Могилева-Подільського на весілля до друга. Святкували у ресторані "Петро-палац". Бойчук під час святкувань кілька разів телефонував до рідних у Вінницю.

— Говорив із ними приблизно по 10 хвилин, — каже Ігор. — Перед Новим роком перейшов на контракт, щоб дешевше говорити. Наступного дня, як вернувся додому, приходить есемеска, що в мене 305 гривень боргу.

Бойчук звернувся до вінницького офісу "Київстару" на вул. Пушкіна, 10. Там пояснили, що телефон перебував у зоні роумінгу. Це спеціальна послуга мобільного оператора. Людина може говорити зі свого мобільного за кордоном за іноземним тарифом. У "Київстарі" хвилина міжнародного вихідного дзвінка молдавського оператора коштує 15 грн. Дзвінок до України — 8 грн.

— Але ж я не був на території Молдови, — обурюється Бойчук. — Загранпаспорта не маю. Виходить, в Україні я потрапив у зону роумінгу. Тобто говорив за тарифом молдавського оператора. У хлопців, які не на контракті і теж говорили по телефону, гроші не зняли.

"Київстар" вимагає в Ігоря Бойчука сплатити 305 грн боргу. Але той не має наміру робити це.

— Ми написали заяву, щоб розібралися, — каже його мати Ірина. — Відповідь буде за 45 діб. Ми їм не подаруємо 300 гривень.

Нині Ігор не може телефонувати. Лише відповідає на вхідні дзвінки.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Бойчук наговорив за день 305 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі