пʼятниця, 01 квітня 2011 04:30

Дядя Жора з'їв три піци з червоною ікрою

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Шоумен Дядя Жора на першому чемпіонаті з картингу серед зірок у столичному центрі ”Форза” 29 березня. Погрожував суперникам, що переможе, але фінішував сьомим
Шоумен Дядя Жора на першому чемпіонаті з картингу серед зірок у столичному центрі ”Форза” 29 березня. Погрожував суперникам, що переможе, але фінішував сьомим

"Перед заїздом три дні нічого не їв. Тепер, щоб перемогти, треба зжувати три піци. Я серйозно налаштований порвати всіх. І ця піца допоможе мені збалансувати вагу і краще входити в повороти", — сміється у вівторок шоу-мен 35-річний Дядя Жора, доїдаючи два шматки піци.

Поруч із ним стоять ведучий Андрій Джеджула, співаки Василь Бондарчук, Андрій Кіше, Фагот, Коля Серьга, гурт "Пара нормальних", Олег Собчук. Їдять 25 піц із червоною ікрою, морепродуктами, сиром, куркою, ананасами. Так готуються до заїздів на першому в історії України чемпіонаті з картингу серед зірок шоу-бізнесу. Проходить у картинг-центрі "Форза" в Києві.

— Боюся, що після гонки не зможу їсти, — каже Коля Серьга, 22 роки. Розповідає випадок із даїшником. — Одного разу запізнювався на концерт і нас зупинили інспектори. Ми перевищили швидкість. Пояснювали, що поспішаємо, пропонували заспівати. Потім кажемо: "Хочете, вам на телефон подзвонить Костянтин Меладзе?" Даїшник злякався, очі забігали, питає: "А з якого він управління?"

Чемпіонат влаштували в рамках соціального проекту "Не жени".

— Та аварійна ситуація, яка зараз у нас на дорогах — просто критична. Ми ж хочемо показати, де треба ганяти, — каже організатор Ігор Скуз, чемпіон України з кільцевих гонок. — Швидкість може бути де завгодно — на треках, на бігових доріжках, але тільки не на дорогах міста.

Близько 15.00 всі підходять до треку. Одягають спеціальні рожеві шапочки під шоломи. Ганні Добриднєвій із "Пари нормальних" допомагає сісти за кермо напарник із гурту Антон Мєх. Дядя Жора ледь поміщається в боліді. Просить Джеджулу застебнути йому шолом. Каже, що переможе. Рефері стартує прапорцем, гонка розпочинається. Василь Бондарчук одразу виривається вперед.

— Підрізали мене чоловіки, так нечесно, — зітхає після заїзду 26-річна Ганна Добриднєва.

— Вона мені допомогла. Після удару ззаду я прилип до сидіння, — сміється Коля Серьга.

— Це просто драйв, так захоплює, що я вчепився за руль. На повороті занесло, що почув запах паленої гуми. Це так, як у мене при першому сексі в 17 років, — говорить Дядя Жора.

— Та він просто алкоголік, от у нього руки й трусяться, — жартує 33-річний Андрій Джеджула.

Першим фінішував Василь Бондарчук, другим Андрій Джеджула, третій результат у Колі Серьги.

— Я просто їхав і приборкував свій болід, а виявилося, що переміг. Боротьба, звичайно, була, та в шоломі не видно з ким. Пам'ятаю, що обганяв когось, — каже Василь Бондарчук, 26 років.

Зараз ви читаєте новину «Дядя Жора з'їв три піци з червоною ікрою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі