пʼятниця, 27 травня 2016 05:20

Директор залишив синці на шиї школяра

Директор Великопроходської школи на Харківщині 48-річний Олександр Фурсов вигнав з уроків Ярослава Нікуліна, 10 років. Бо той підстригся під "оселедець". Фурсов вважає, що 5-класник порушив морально-етичні норми. Силою повів його до учительської. У хлопця залишилися синці на шиї.

— Тоді саме розбушувався сьомий клас. Директор ходив заспокоювати. А коли напружений вийшов у коридор, під руку попався мій син. Схопив його і сказав, щоб більше з такою зачіскою до школи не з'являвся. Хоча Ярослав пояснив, що "оселедця" козаки носили. Й бійці АТО, — каже Олена Нікуліна, мати Ярослава.

— Вигнав хлопця, бо я не прихильник молодіжних субкультур, — говорить Олександр Фурсов. — Питання його зачіски запропонував обговорити на батьківських зборах.

До закладу приїхала комісія з департаменту освіти. Директора усунули від виконання обов'язків.

— Розслідуватимемо цю справу. За висновками комісії зрозуміємо, чи може такий педагог працювати з дітьми, — говорить міністр освіти 51-річна Лілія Гриневич.

Зараз ви читаєте новину «Директор залишив синці на шиї школяра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі