середа, 05 липня 2006 19:05

Бульдозерист загинув на крутому схилі

Увечері минулого понеділка неподалік села Чайка, що в Алуштинському районі Криму, загинув 48-річний бульдозерист Анатолій Бальтерс. Чоловік робив тераси на схилі, не врахував ваги й ширини свого бульдозера і впав у прірву. Кількатонна машина роздавила чоловіка.

— Там дуже небезпечний схил, — розповів "ГПУ" 27-річний Олексій Косолапов, рятувальник алуштинської пожежної частини N37. — Працювати треба дуже обережно. Кілька дециметрів вирішують долю. Бульдозерист, очевидно, подумав, що все минеться.

Будівельна бригада споруджувала у Чайці рекреаційно-оздоровчий комплекс. Бульдозер сімферопольця Анатолія Бальтерса їхав краєм тераси, як раптом нахилився і зірвався вниз. Перекинувшись кілька разів, машина зупинилася. Крім водія, ніхто не постраждав — будівельники встигли відскочити.

— Це вже не вперше бульдозери давлять своїх водіїв, — розповіла "ГПУ" 28-річна Ірина Шахно з прес-служби Управління МНС у Криму. — У березні цього року важка машина роздавила 55-річного євпаторійця.

Зараз ви читаєте новину «Бульдозерист загинув на крутому схилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі