четвер, 06 вересня 2007 07:05

Бугай розірвав пенсіонерці печінку

"Оце утворила мені моя корова! Усю ніч її десь не було, ранком залітає в двір, а за нею білий бугай, — розповідає про пригоду 29 серпня 84-річна Зінаїда Ржанівська з міста Гнівань Тиврівського району Вінницької області. — Хотіла відігнати, а він кинувся. Рогами прижав до стіни, підняв і відкинув".

Жінку привезли до лікарні з травмою черепа, розірваними селезінкою та печінкою. Міліція перекривала бугаєві дорогу машинами. Той буцав авто і змушував їх відступати.

— Люди в нас цікаві, просили їх не виходити на вулицю, а тут бабця якась із відром і хлібом вилізла. Каже, я його покормлю, й він заспокоїться, — розповідає начальник карного розшуку гніванської міліції Микола Малоховський, 26 років.

Транквілізаторів у місцевій ветаптеці не виявилося. Міліціонери вирішили застрелити тварину. Поцілили в голову, та кулі застрягли в черепі. Коли простелили серце та легені, бик упав у кущі.

На м"ясо півторарічного бугая вагою 500 кг господар розібрав прямо на місці. З його тіла витягли 19 куль.

Бик утік із сусіднього села Рижавка Жмеринського району. Уночі зірвався з цепу. Від села до Гнівані пройшов 4 км лісом.

34-річний Іван Стрижак каже, що раніше тварина була спокійною.

М"ясо йому довелося віддати на продаж. Тримав бугая для запліднення корів.

Зараз ви читаєте новину «Бугай розірвав пенсіонерці печінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі