середа, 17 вересня 2008 07:07

Богатирів пригощали пивом і м"ясом

13 вересня у селі Могилівка Жмеринського району Вінниччини пройшли районні "Богатирські ігри". Змагалися 10 команд. Під зливою зібралося майже 100 людей.

Змагання розпочали з того, що на швидкість стадіоном катали віз. У перерві учасники перепочивали в наметах. Потім кидали гранати, перетягували канат та носили мішки з піском. Призом для команди став ящик пива. Найсильнішим учасникам команд вручили  годинники.

— Цього року пройшли десяті "Богатирські ігри", — каже сільський голова Могилівки Іван Браславець, 51 рік. — Торік вони відбувалися у сусідньому селі Носківцях.

На проведення ігор сільрада виділила 20 тис. грн.

— Після змагань усіх учасників запросили на фуршет, — продовжує голова. — Пригощали  домашньою ковбасою та пивом.

Перше місце посіла команда із селища Браїлів, друге — із Чернятина, третіми стали господарі з Могилівки.

— Наші вперше брали участь у змаганнях, — каже голова. — Навіть не надіявся, що займуть призове місце. Ми найкраще перетягували канат. Тому всім, хто брав участь у змаганнях, нарахую 100 гривень.

Переможці поїдуть на обласні змагання "Богатирських ігор". Вони відбудуться 22–25 вересня у Вінниці. Очікують на приїзд найсильнішого українця Василя Вірастюка.

Зараз ви читаєте новину «Богатирів пригощали пивом і м"ясом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі