неділя, 05 листопада 2006 18:10

Артемов помер через відключення світла

68-річний пенсіонер Володимир Артемов помер у реанімації Запорізького військового шпиталю минулої середи. Напередодні в чоловіка заболіло серце. Дружина привезла його до лікарні.

Однак медики не змогли провести Артемову необхідні обстеження. За комунальні борги у шпиталі відключили електроенергію. Хворого оглядали з ліхтариком. Температура в палаті сягала +9°С, тому в ліжко чоловіка поклали в пальто.

— Без електрики ми не змогли надати йому  необхідної допомоги, — розповідає головний лікар закладу Владислав Сидоров, 45 років.

Світло в лікарні відключили 30 жовтня. Спочатку в обленерго пояснили, що пошкоджена мережа. Наступного дня з"ясувалося, що справа не в ремонті, а в боргах військового гарнізону (223 тис. грн), за яким закріплений шпиталь.

Після смерті Артемова електропостачання одразу відновили. В обленерго кажуть, що спеціально лікарню ніхто не відключав.

— Скажіть мені, хто це зробив, я розберуся і покараю, — запевняє Володимир Носулько, 47 років, гендиректор ВАТ "Запоріжжяобленерго".

Родичі Артемова до медиків не мають жодних претензій. Увечері дружина принесла чоловікові  кави та бананів. Коли дізналася про смерть, роздала гостинці лікарям.

Зараз ви читаєте новину «Артемов помер через відключення світла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі