вівторок, 16 січня 2007 19:08

Ангеліна Броварська працювала стриптизеркою

  Ангеліна Броварська із Підгородного Дніпропетровського району до 18 років з хлопцями не зустрічалася. Закохувалася всього один раз — нещасливо. Коли працювала стриптизеркою у клубі ”Каприз”, мати думала, що вона вчиться на економіста
Ангеліна Броварська із Підгородного Дніпропетровського району до 18 років з хлопцями не зустрічалася. Закохувалася всього один раз — нещасливо. Коли працювала стриптизеркою у клубі ”Каприз”, мати думала, що вона вчиться на економіста

Ангеліна Броварська приїхала до Дніпропетровська із приміського селища Підгородного три роки тому. Їй було 20, і вона збиралася вчитися на економіста в університеті. Натомість стала стриптизеркою у клубі "Каприз".

На навчання треба було грошей.

— У мене мама торгувала на "Озерці" (ринок у Дніпропетровську. — "ГПУ"). Більше тисячі гривень у місяць не мала. Батько нас покинув, коли мені було дев"ять років, а сестрі Каті — два. За навчання треба платити 4000 гривень за рік. Я вирішила сама заробляти, — пояснює Ангеліна російською.

Броварська, у школі визнана красуня, стала шукати місце секретарки. Але влаштуватися не вдавалося.

— Скрізь або вищу освіту, або досвід вимагали, — скаржиться.

Після школи Ангеліна працювала продавцем у Підгородному в супермаркеті "Продуктовий". Але про цю роботу на співбесідах не згадувала.

— Думала, засміють, — зізнається.

Нарешті побачила оголошення про прийом на роботу секретарем без досвіду роботи. Адміністратор призначив зустріч не в офісі, а в нічному клубі. Запропонував місце стриптизерки і зарплату 3000 гривень.

— Спочатку я обурилася, — згадує Ангеліна. — Але потім подумала, що вже домовилася про оренду квартири з подругою. А мати про це не дізнається.

Кольє за 500 доларів подарував один

Вона з дитинства вчилася латиноамериканським танцям, тому нову професію опанувала швидко. В Ангеліни від природи волосся каштанове, однак на виступ одягала перуку під блондинку.

— Пам"ятаю свій перший вихід — серце б"ється, ноги тремтять, — розповідає. — Тільки про те й думала, щоб перука не впала. І щоб нікого зі знайомих, бува, в залі не опинилося. А потім відчула, що подобається, як на мене дивляться чоловіки за столиками. У їхніх поглядах був заряд енергії. Мені першого разу чайових в трусики 100 доларів поклали.

З Ангеліною розмовляємо в її улюбленому кафе "Репортер". Це один із найдорожчих закладів у Дніпропетровську — кава та чай коштують від 20 грн.

Тренувалася вона щодня по 8 годин, виступала тричі на тиждень. Працювати починала о 21.00, а закінчувала о шостій ранку. Хоч сам танець триває хвилин десять. Якщо клієнтові сподобалася танцівниця, то він пригощає її шампанським або іншим алкоголем. Клуб розкручує клієнта на випивку, дівчина ж отримує за це доплату до зарплати. Інколи — до 1000 гривень за вечір.

Десь через два тижні Ангеліні почали дарувати коштовності.

— У гостей "Капризу" годинники на руках за 15 тисяч євро були, — продовжує вона. — Чайових залишали п"ятсот, а іноді й тисячу доларів. Кольє за 500 доларів подарував один. Потім його довелося продати, бо півроку сиділа без роботи.

Одного разу в "Капризі" Ангеліна познайомилася з Олександром.

— Він ходив з двома "бультер"єрами" в костюмах від Вороніна, — каже про його охоронців. — Приходив на кожну мою зміну. Через кілька днів почав замовляти приватні танці. Наодинці зі мною став поводитися по-хамськи.

Олександр захотів, щоб Ангеліна стала його коханкою. Коли дівчина відмовилася, почав її переслідувати.

— Він чекав мене після роботи, погрожував. Кожного разу, коли поверталася додому, я змінювала маршрут. Потім захворіла. Коли ж побачила його біля своєї квартири, то закрилася на тиждень і носа з будинку не показувала. Зібрала речі й поїхала додому.

45-річна Раїса Павлівна Броварська досі не знає, що її донька працювала стриптизеркою.

— Газетна стаття — привід розповісти матері про себе, — каже Ангеліна. — Щоб дізналася і пробачила. Життя не таке, як вона мені планувала.

Зараз дівчина працює секретаркою в аудиторській фірмі:

— Отримую тисячу гривень. Головне, що шеф не чіпляється.

Винаймає кімнату в робітничому гуртожитку за 300 грн.

— Мрію вийти заміж і мати будинок, — зізнається Ангеліна. — Тоді заведу пекінеса — обов"язково із родоводом. Чоловіка хочу, щоб лагідний був і не низького зросту. Зараз нікого не маю.

Зараз ви читаєте новину «Ангеліна Броварська працювала стриптизеркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі