вівторок, 23 червня 2009 07:19

Андрій Кузьменко вибачився за матюки

Автор: малюнок: Дмитро СКАЖЕНИК
 

17 червня в залі міської ради Івано-Франківська лідер гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко, 40 років, офіційно вибачився перед жителями міста та перед мером Віктором Анушкевичусом.

— Дозвольте, я зроблю це стоячи, — сказав Кузьма, зайшовши до зали з журналістами. — Мені направду дуже стидно, вуха почервоніли, як у школі. Нарешті я дожив до того моменту, коли людські якості переважили над тими хуліганськими в моїй душі. У мені довго жив той чортик, який не дозволяв зробити те, що я зараз хочу. Сьогодні я приїхав до Івано-Франківська спеціально для того, щоб попросити пробачення в громади міста. Попросити пробачення — це ще не означає, що ви мені вибачите. То був останній гріх фактично, який мішав мені жити, і я вирішив позбавитися його таким шляхом — прийти, подивитися вам в очі і сказати: вибачте мені, будь ласка, я більше так не буду.

Два роки тому мер Івано-Франківська оголосив Кузьменка персоною нон-ґрата в обласному центрі. Тоді, в травні, під час концерту на міському озері, що відбувався з нагоди 345-річчя міста, Андрій, виконуючи пісню "Чорнобиль", лаявся та показував непристойні жести, виставляючи середній палець. Присутні на концерті у відповідь співаку теж стали закидати матюки. Це обурило міську владу і громадськість.

— Така поведінка неприпустима, — виголосив тоді 46-річний Віктор Анушкевичус. — Кузьменко повинен вибачитися перед громадою міста. Якщо цього не буде — не буде більше Андрія Кузьменка в Івано-Франківську.

— Після офіційного вибачення Кузьменка франківський мер вибачив Андрія і потиснув йому руку.

— Узагалі-то вибачення просять тричі, — пожартував Віктор Анушкевичус. — Але ми вибачаємо і так.

— Може хтось собі подумати, що мені це треба, бо раптом захтілося "Скрябіну" концертів у Франківську. Але то не так. Я вже пережив той вік, коли мені важливо, що люди про мене подумають. Сьогодні я вибачився, бо справді знаю, що повівся, як хуліган. Мені стидно, бо я сам виховую доньку і хочу, аби вона не росла серед таких же хуліганів, — додав Кузьменко.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Кузьменко вибачився за матюки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі