середа, 10 жовтня 2007 07:08

13 осіб із весілля поїхали до лікарні

У селі Попівка Миргородського району, що на Полтавщині, на весіллі 21-річної Людмили та Євгена, 24 роки, Радченків отруїлося 13 гостей. Минулого понеділка їх госпіталізували.

— З"їв п"ять штук маринованих грибів і два блінчика з печінки. Опівночі температура піднялася до 41 градуса. Була рвота й понос, — розповідає один із гостей, приватний підприємець Олександр Овчаренко, 50 років.

Він 6 жовтня возив на весіллі нареченого. На святкування не залишився, посидів лише "за першим столом". Серед ночі, відчувши слабкість, поїхав до лікарні. У неділю ввечері з такими ж симптомами привезли односельця Віктора Кузьменка, 39 років.

Весілля в їдальні місцевої школи святкували в суботу й неділю. Запросили 80 гостей. Страви готували вісім кухарок. Серед них була дружина Кузьменка Тетяна, 35 років.

— Хто зна, від чого їм стало погано, — дивується жінка. — Я почуваюся добре. Усе було свіже.

Наречені після застілля проблем зі здоров"ям не мали. Євген поїхав до Києва на заробітки. Людмила навчається на третьому курсі інституту економіки й права в Полтаві.

— Напевно, були забруднені харчові продукти. Які, ми сказати не можемо, бо залишків готової продукції не лишилося, — каже головний санітарний лікар Миргородського району Микола Олефір, 57 років. — Для дослідження взяли сировину, з якої готували страви.

Зараз ви читаєте новину «13 осіб із весілля поїхали до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі