середа, 10 квітня 2019 13:13

Запровадили смертну кару за фото з літаком

Запровадили смертну кару за фото з літаком
Туристам пригрозили стратою за фото на пляжі з літаком над головою Фото:interesnosti.mediasole.ru

У Таїланді туристам пригрозили стратою за фото на пляжі з літаком над головою.

Адміністрація міжнародного аеропорту Пхукет закликала туристів утриматися від селфі на пляжі Май Кхао. Така поведінка туристів відволікає пілотів, що здійснюють посадку. Проте тисячі туристів приходять на пляж спеціально для такого фото, повідомляє vokrugsveta.ua.

Такі заходи будуть реальними, коли набуде чинності закон у "забороненій" зоні безпеки. До неї входить і частина пляжу злітно-посадкової смуги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Марс відправлять "бджіл-роботів"

За дотриманням нових правил у рамках Міжнародної організації цивільної авіації буде стежити місцевий уряд.

Жителі Пхукета обурені таким рішенням. Вони просять владу не приймати такі суворі заходи. Місцеві жителі вважають, що заборона зменшить потік туристів. Рішення може негативно позначиться на місцевому малому бізнесі. Адже пляж Май Кхао отримав популярність серед туристів через аеропорт, який розташований неподалік.

Пляж Май Као є найдовшим пляжем на Пхукеті. Його довжина становить 11 км. Ще однією його особливістю є хвойні дерева, які ростуть там замість звичних пальм.

Зараз ви читаєте новину «Запровадили смертну кару за фото з літаком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі