середа, 13 січня 2021 15:57

Ведуча Хвостова зустріла "принцесу вина" в долині Рейну
5

Василіса Хвостова у тревелі "Орел та Решка. Чудеса світу" відправилася до головного винного регіону Німеччини - долини ріки Рейн.

Ведуча тревел-шоу, що показує "Новий канал", зустріла "винну принцесу".

"Винна принцеса" – це така посада, яка представляє наш винний регіон у світі. Обирається жінка на рік. За титул борються 13 жінок з 13 винних регіонів долини Рейну. Для отримання перемоги потрібно знатися на вині, адже на виборах судді ставлять запитання про його виробництво. Бути "принцесою вина" – це автоматична можливість не лише поїздити по різних містах своєї країни, а й побачити світ. Якось мені пощастило упродовж 2 тижнів пожити у Гонконгу. Там я представляла наше німецьке вино", - розповіла "винна принцеса" Катарина Фладунг.

Ведуча познайомилася з "принцесою вина"
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ведуча познайомилася з "принцесою вина"
Ведуча познайомилася з "принцесою вина"
Ведуча познайомилася з "принцесою вина"
Ведуча познайомилася з "принцесою вина"

Після екскурсії винним погребом ведуча дегустувала найдорожче та ексклюзивне вино долини Рейну, якому 19 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучого тревелу відправили збирати галюциногенний мед гімалайських бджіл

"Ice-wine або "крижаного вина" залишилось 11 пляшок. Називають його так, бо врожай цього винограду збирають після перших заморозків. Це робиться для того, щоб уся вода у винограді замерзла. Під час віджиму з ягід виходить лише дуже концентрований сік, і смак у вина багатий, інтенсивний, а ще солодкий. Вартість пляшки – €94 (3280 грн)", - зазначила Фладунг.

У черговому випуску тревел-шоу "Орел та Решка. Чудеса світу" ведуча Василіса Хвостова замовила екскурсію з гідом середньовічним замком. Вона показала, як влаштовано всередині будівлі та дізналася, як жили в стародавні часи. Жінка відвідала замок Марксбург під час поїздки у долину Рейну.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча Хвостова зустріла "принцесу вина" в долині Рейну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі