понеділок, 11 січня 2021 18:26

Ведуча Хвостова екстремально політала в долині Рейну
5

Команда тревел-шоу "Орел та Решка" відправилася у долину ріки Рейн, яка знаходиться в Німеччині. Ця долина вважається одним із чудес Європи. Ведуча Василіса Хвостова орендувала трюковий літальний апарат, щоб ознайомитися з краєвидами.

Перед польотом Хвостовій провели інструктаж з користування парашутом.

Ведуча екстремально політала
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Ведуча екстремально політала
Ведуча екстремально політала
Ведуча екстремально політала
Ведуча екстремально політала

"Пілот так сильно мене пристебнув, що я взагалі не могла рухатися ні ліворуч, ні праворуч. Та долина Рейну така красива. Ці маленькі будинки, яскраві виноградники, багрові ліси - справжнє чудо світу. І серед цієї краси на берегах річки виростає безліч середньовічних замків", – прокоментувала ведуча "Нового каналу".

Згодом літальний апарат почав робити сальто та інші трюки. Пілот виконував різні фігури. Потім вимкнувся мотор літака.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучого тревелу відправили збирати галюциногенний мед гімалайських бджіл

"Я думала, що ми заглухли й падаємо", – сказала ведуча.

У черговому випуску "Орла та Решки" Анастасія Івлєєва розповіла, чому вікенд на Мальдівських островах дорого обходиться.

"Будівництво потребує багато часу та сил. Окремим питанням було і є – де взяти пісок? З іншого острову привезти не можна, адже є мікрофлора. Хоча були невдалі експерименти, коли такими переміщеннями порушували екосистему, тому єдиний варіант – дістати пісок у своїй лагуні й помістити його на пляж", - розповів керівник готелю Дмитро Буртов.

Зараз ви читаєте новину «Ведуча Хвостова екстремально політала в долині Рейну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі