субота, 16 червня 2012 18:57

У Ялті відкрили 12 пляжів
5

Фото: Фото: Тарас Подолян

У Ялті температура повітря +30°. Вона прогрілась до +20°. Відкрили 12 з 29 пляжів. На центральному засмагає півсотні людей. У воду лізе двоє дітей і з десяток дорослих. Заходять по пояс, присідають і вибігають на сушу.

"Вода ще не прогрілась достатньо, - каже киянка Ірина. У Крим вона приїхала на тиждень. Під Ялтою живе у двокімнатній квартирі з тіткою і дядьком. - Але є багато інших розваг. Зараз усе набагато дешевше, ніж у сезон. Можна купити кілограм черешень за 20 грн. Скоро персики і абрикоси почнуться. На дискотеки поки усім дівчатам вхід безкоштовний. У кінці серпня будуть 50 грн брати. Тоді і обіди подорожчають".

Зняти кімнату у готелі в Ялті зараз можна за 300-400 грн. У липні ціни піднімуть до 500-600 грн. Вілли — від 1 тис. Кімнату у житловому секторі — за 250 грн.

"Моя жена вон в том ресторане посуду моет, - каже Віталій Павлович з Ялти. Він рибалить біля причалу. - Но это работа на сезон — с мая по ноябрь. Иногда на Новый год или на свадьбу вызывают. Когда летом жена наберет полный двор отдыхающих, я в 5 утра на пляж убегаю. За прошлое лето заработала 30 тисяч гривен".

Зараз ви читаєте новину «У Ялті відкрили 12 пляжів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі