пʼятниця, 13 березня 2020 18:25

Карантин класу "люкс": на Мальдівах відкрився "коронавірусний" курорт

Карантин класу "люкс": на Мальдівах відкрився "коронавірусний" курорт
Тут пропонують безкоштовне проживання в номерах із кондиціонером, триразовим харчуванням, широкоформатним телевізором і міні-баром

Уряд Мальдівських островів оголосив про відкриття першого в світі курорту, де хворі на коронавірс зможуть провести карантин в умовах класу "люкс".

Готель на 30 кімнат побудували за 10 днів на острові Віллівару на атолі Кегата, за 24 км від столиці Мале.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто зі знаменитостей став жертвою пандемії

Тут пропонують безкоштовне проживання в номерах із замкнутою системою вентилювання, кондиціонером, триразовим харчуванням, широкоформатним телевізором і мінібаром.

Медперсонал для ізольованих працюватиме безкоштовно, а фінансується готель за рахунок уряду. При цьому обслуговування обіцяють організовати в стилі "luxury".

Зовнішні відвідування і контакти гостей один з одним будуть заборонені.

На даний момент на Мальдівах зафіксовано 8 випадків COVID-19. Усі хворі - іноземні працівники або відпочивальники. Країна заборонила причалювати круїзним лайнерам, а на островах Куреду, Віламенду, Баталаа і Кураматі оголосила карантин.

Українські оператори Multiplex і "Планета кіно" та "Лінія кіно" закриють столичні кінотеатри на карантин. Кіномережа "Сінема сіті" поки що працюватиме у звичайному режимі.

Зараз ви читаєте новину «Карантин класу "люкс": на Мальдівах відкрився "коронавірусний" курорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі