четвер, 25 липня 2024 14:46

Яких кольорів валіз варто уникати - відповідь авіакомпанії

Яких кольорів валіз варто уникати - відповідь авіакомпанії
Може зіпсувати всю поїздку: яких кольорів валіз слід уникати Фото: pinterest

При виборі валізи важливо враховувати не лише її функціональність, а й колір. Це може суттєво вплинути на те, як швидко ви знайдете свою валізу на стрічці видачі багажу в аеропорту.

А особливо це актуально стає у сезон відпусток в аеропортах по всьому світу, де спостерігається справжній хаос.

Багато людей не беруть до уваги одну неочевидну деталь, здатну зіпсувати їм усю поїздку.

Ірландський лоукостер Ryanair попередив, що під час вибору валізи пасажирам варто відмовитися від деяких кольорів, якщо вони не хочуть залишитися без свого багажу, пише The Sun.

Сірий, синій і чорний

Ці кольори є найбільш поширеними кольорами валіз, що ускладнює пошук пасажирами свого багажу на каруселі після приземлення. У такому разі вашу валізу інші пасажири можуть сприйняти за свою або взагалі вкрасти, якщо у неї немає ніяких відмінних рис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що не можна одягати для подорожі в літаку: три поради від бортпровідниці

У зв'язку з цим у Ryanair радять мандрівникам повністю уникати сумок цих кольорів або додати до них якісь відмітні деталі, щоб виділитися серед інших, наприклад, барвисту багажну бирку, наклейку, чохол або стрічку.

Крім кольору, відпочивальникам слід бути обережними під час вибору матеріалу для валізи, якщо вони планують здавати свої речі в багаж: він має бути максимально міцним.

Найгірше місце в літаку те, яке зазвичай вибирають пасажири біля проходу. Експерт з подорожей пояснив, чому для зимового рейсу варто обирати місця біля вікна, а сидіння біля проходу краще уникати.

Сидіння біля проходу зазвичай є популярним вибором через легкий доступ до туалету та місця для ніг. Але це може бути неправильним варіантом для зими.

Зараз ви читаєте новину «Яких кольорів валіз варто уникати - відповідь авіакомпанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі