четвер, 08 жовтня 2009 18:07

За 50 гривень можна подивитися на Київ згори

Автор: фото з сайту www.archunion.com.ua
  З даху однієї з найвищих київських висоток добре видно панораму столиці
З даху однієї з найвищих київських висоток добре видно панораму столиці

На даху 25-поверхового будинку в Києві відкрили оглядовий майданчик. За 50 грн із нього можна роздивитися історичні пам"ятки правого берега.

— У кафе можна замовити чай, каву і тістечка, — каже працівник оглядового майданчика, киянин Олександр, 22 роки. — У нас є бездротовий Інтернет. За попередньої домовленості можна подивитися на нічне небо. Для цього видають астрономічні біноклі.

Працює оглядовий майданчик із 12.00 до 20.00 у будні, з 10.00 до 22.00 — у вихідні. Адреса: житловий комплекс Олександрівський, Червонозоряний просп., 4-А.

— За два-три роки в столиці запустимо канатну дорогу, — запевняє заступник столичного мера Ігор Добруцький. — Поки що вирішуємо, де її будувати — в зоні відпочинку чи в історичній частині міста. За першим варіантом, опору для неї треба зводити біля арки Дружби народів. Звідси троси запустимо до Володимирської гірки, Європейської площі, Маріїнського парку і на Труханів острів. За іншим — канатку пустять від Труханова на Поділ і до Московського мосту.

На будівництво канатної дороги потрібно $200 млн.

Зараз ви читаєте новину «За 50 гривень можна подивитися на Київ згори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі