середа, 19 липня 2006 15:34

У вересні путівки в Єгипет і Туреччину дешевшатимуть

У Києві ширяться чутки, що наприкінці серпня — на початку вересня подорожчають путівки на популярні курорти Туреччини та Єгипту. Мовляв, туроператори зреагували на підвищений попит.

Бо вже не перший рік українці переконуються, що за ті ж гроші, що й у Криму, можна мати якісніший сервіс. Як з"ясувалося, на початку осені путівки в Єгипет у великих турфірмах подешевшають на $30–50. Але дрібніші компанії ціни таки підвищать.

— У Єгипті, як і в Криму, найпопулярніший та найдорожчий сезон — липень-серпень. А у вересні на 30–40% дешевшає вартість проживання в готелях. У них така політика, незалежно від кількості зірок, — пояснює менеджер туристичної компанії "Гамалія" Ірина Крапіліна, 28 років. — Тому з осені подешевшають і путівки.

Поїздки до Туреччини коштуватимуть на $30–100 менше з жовтня. Тоді відпочинок на двох, який зараз коштує $900, стане можливим за 800.

— У Туреччині найкраще відпочивати у вересні, коли спека спадає. Але й у жовтні добре: безвізовий кордон (не треба збирати документи), нетривалий переліт, прекрасне харчування навіть у тризіркових готелях, — зізнається заввідділу з продажів "Гамалії" 51-річна Олена Кравченко.

У невеликих туристичних компаніях вважають інакше. Стверджують, що путівки в ці країни дорожчатимуть. Якщо тепер до Єгипту можна з"їздити за суму від $200, то у вересні це коштуватиме $250–300. Працівники пояснюють таке підвищення настанням оксамитового сезону.

— З вересня і до кінця жовтня у Єгипті не дуже спекотно. Це сезон, коли путівки розбирають на очах, — пояснює менеджер столичної турфірми "Подорожник" Анастасія Козленко, 23 роки.

Зараз ви читаєте новину «У вересні путівки в Єгипет і Туреччину дешевшатимуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі