вівторок, 06 квітня 2021 09:59

Журналіст розповів, чи залишиться Каштру в "Шахтарі"

Журналіст розповів, чи залишиться Каштру в "Шахтарі"
Луїш Каштру працює у "Шахтарі" із літа 2019 року. Фото: ФК "Шахтар"

Наставник "Шахтаря" Луїш Каштру покине донецьку команду наприкінці сезону.

Навіть якщо "гірники" зможуть виграти чемпіонат, то португальський тренер не отримає новий контракт через погано взаємодію із гравцями команди.

"Тренер працює в команді, хоча майбутнє дійсно туманне. Уявіть – навколо нього постійно говорять про звільнення. Це не додає впевненості, а чемпіонат потрібно дограти. І ще є шанси поборотися за чемпіонство. Якби їх не було, то можна було б говорити, що з Каштру треба прощатися.

Я впевнений, що клуб цими чутками намагається підтримати тренера – давай, допрацьовуй, ще повинна бути мотивація. Хоча моя особиста думка – Каштру не залишиться в "Шахтарі". Може статися щось дивне, але навіть якщо "Шахтарю" дивом вдасться виграти чемпіонат, то Каштру не залишиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтареві" треба визначитися з тренером

Багато проблем всередині команди. З Тайсоном – всі знають, що він специфічний футболіст. Але він добрий, і з ним можна було знайти спільну мову, щоб він дограв чемпіонат. Він адекватна людина, хоча іноді надто емоційна. Це не додає впевненості іншим ветеранам. Конфлікт між молодими і старшими у "Шахтарі" насправді присутній. І це головна проблема тренера, а не футболістів. Якщо тренер не є авторитетом у роздягальні, то це величезна проблема для нього", – резюмував Циганик в ефірі "ЦиганикLIVE".

Луїш Каштру очолює "Шахтар" із літа 2019 року. На цій посаді він замінив Паулу Фонсеку, який очолив "Рому".

У 1-му своєму сезоні Каштру зміг вивести "Шахтар" у півфінал Ліги Європи та виграти "золото" національного чемпіонату".

В сезоні 2020\21 "гірники" відстають на 7 очок від "Динамо" за 6 турів до завершення чемпіонату. "Вилетіли" з Кубка України та Ліги Європи. Наступний свій матч "Шахтар" проведе 10 квітня проти "Маріуполя". Початок гри о 14:00.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст розповів, чи залишиться Каштру в "Шахтарі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі