понеділок, 10 червня 2019 08:31

Зінченко закрутив роман з українською журналісткою

Поєдинок проти Сербії став для півзахисника збірної України Олександра Зінченка досить вдалим. Крім того, що його команда з великим рахунком розбила суперника сам хавбек неодноразово показував красиву гру, віддаючи передачі в один дотик і постійно розвиваючи гострі атаки.

Яскравим вийшло і післяматчеве інтерв'ю Зінченко. Вірніше, його кінцівка. Після того, як журналістка "ТК Футбол" Влада Седан задала всі питання півзахисникові, він її поцілував у щоку. Колеги журналістки і всі глядачі, що залишилися дивитися канал після закінчення матчу пропустити це не могли.

Як стало відомо "Sport Arena" Зінченко і Седан зустрічаються. Саме тому вчорашній поцілунок не можна назвати випадковим.

Насправді Зінченко давно знайомий з Седан. Ще в минулому році він виклав фото з Туреччини, де перебував у відпустці разом з колишніми партнерами по "Шахтарю" - . Ось тільки тоді хавбек "Ман Сіті"був єдиним з компанії, хто приїхали на відпочинок без другої половинки - на той момент журналістка зустрічалася з форвардом Андрієм Борячуком.

Автор: Соціальні мережі
  Зінченко та Седан знайомі давно
Зінченко та Седан знайомі давно

Наскільки тривалі відносини між гравцем і журналісткою можна лише здогадуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Син де Брьойне швидко росте" – в Англії обговорюють поцілунок Зінченка

Справжнє прізвище Влади Седан - Щеглова. На телеканалах "Футбол" вона стала активно з'являтися з минулого року.

Зараз ви читаєте новину «Зінченко закрутив роман з українською журналісткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі