четвер, 19 грудня 2019 11:21

Зінченко вперше за 2 місяці зіграв повний матч за "Ман Сіті"

Зінченко вперше за 2 місяці зіграв повний матч за "Ман Сіті"
Олександр Зінченко був поза грою через травму коліна протягом майже 2-х місяців. Фото: рейтер

Олександр Зінченко вперше після травми з'явився у стартовому складі "Ман Сіті". Гравець збірної України відіграв повний матч Кубка англійської ліги проти представника третього дивізіону"Оксфорд Сіті".

Команда Хосепа Гвардіоли легко розібралася із суперником 3:1. Зінченко провів на полі всю гру на позиції лівого захисника. Українець розпочав першу гольову атаку "містян", завдавав один удар в площину воріт суперника, але більше був сконцентрований на виконанні своїх безпосередніх обов'язків.

В середині жовтня Зінченко отримав травму коліна. Після чого був прооперований в Барселоні. Вперше з'явився на полі в 6 турі Ліги чемпіонів проти "Динамо" Загреб відігравши 25 хвилин у другому таймі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лунін дебютував за "Вальядолід"

У поточному сезоні Олександр Зінченко зіграв за "Ман Сіті" 9 матчів, в яких не відзначився результативними діями. Команда українця йде на 3 місці АПЛ поступаючись "Ліверпулю" 14-ма очками.

Зараз ви читаєте новину «Зінченко вперше за 2 місяці зіграв повний матч за "Ман Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі