субота, 01 травня 2021 16:50

Зінченко перебуває в кроці від чергового титулу

Зінченко перебуває в кроці від чергового титулу
"Сіті" ще на крок наблизився до чемпіонства. Фото: Reuters

У матчі 34-го туру англійської Прем'єр-ліги "Кристал Пелас" приймав "Манчестер Сіті". Зустріч завершилася перемогою гостей з рахунком 2:0.

У першому таймі команди практично не створили небезпечних моментів, а в другій половині гри "Манчестер Сіті" зміг забити два м'ячі за дві хвилини.

На 57-й хвилині Менді з флангу низом покотив в штрафну на Агуеро, який другим дотиком відправив сферу точно в ближній верхній кут. Через дві хвилини другий м'яч влетів у ворота господарів. Стерлінг з флангу віддавав в центр. Тут після серії рикошетів м'яч підхопив Торрес і з лінії штрафного відправив його точно в нижній кут воріт.

Український гравець "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко вийшов на заміну на 67-й хвилині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Сіті" завдяки Зінченку дотиснув ПСЖ

"Манчестер Сіті" набрав 80 очок і продовжує впевнено лідирувати в турнірній таблиці АПЛ. На даний момент розрив між "Ман Сіті" і другим місцем, на якому розташовується "Манчестер Юнайтед", становить 13 очок. Якщо завтра "МЮ" програє "Ліверпулю", то підопічні Хосепа Гвардіоли достроково, за чотири тури до кінця турніру, стануть переможцями АПЛ.

.

Зараз ви читаєте новину «Зінченко перебуває в кроці від чергового титулу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі