середа, 08 червня 2016 14:42

"Зеніт" хоче перехопити Зінченка у "Манчестер Сіті"

"Зеніт" хоче перехопити Зінченка у "Манчестер Сіті"
Олександр Зінченко

Санкт-петербурзький "Зеніт" включився у боротьбу за півзахисника "Уфи" Олександра Зінченка. Нагадаємо, раніше повідомлялося про перехід молодого хавбека в англійський "Манчестер Сіті". Таким чином команда з берегів Неви бажає перехопити 19-річного українця в європейського гранда.

Варто відзначити, що один зі своїх найкращих матчів у складі "Уфи" Зінченко провів проти "Зеніту" на "Петровському" в грі 18-го туру минулого чемпіонату Росії. Півзахисник діяв дуже впевнено і забив найважливіший гол у ворота Юрія Лодигіна у першому таймі. Втримати перевагу уфимцям тоді не вдалося, Гарай під кінець гри відіграв м'яч з пенальті. Саме після тієї гри "Зеніт" звернув увагу на молодого хавбека.

Вболівальники "Уфи" визнали Зінченка найкращим гравцем минулого сезону

Нагадаємо, що Олександр Зінченко прийшов в "Уфу" в лютому 2015 року з казанського "Рубіна". За "Уфу" в чемпіонаті РФ 19-річний хавбек зіграв 31 матч, у яких забив два голи.

Також на рахунку півзахисника один гол в трьох іграх за збірну України.

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" хоче перехопити Зінченка у "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі