середа, 30 травня 2012 09:33

Землетрус зірвав матч збірної Італії з Люксембургом

Землетрус зірвав матч збірної Італії з Люксембургом
Найсильніше землетрус торкнувся провінцій Модена і Болонья ФОТО: Reuters

Федерація футболу Італії прийняла рішення скасувати товариський матч з командою Люксембурга, який повинен був пройти 29 травня в Пармі. Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Італії.

Товариська зустріч між Італією і Люксембургом повинна була пройти 29 травня на стадіоні "Тардіні" в Пармі. Італійській команді, яка продовжує підготовку до чемпіонату Європи 2012 року, залишилося провести один товариський матч до початку турніру - 1 червня зі збірною Росії. Ця гра пройде в Цюріху на стадіоні "Летцігрунд".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пранделлі назвав "обраних"

На груповому етапі чемпіонату Європи італійці зустрінуться з командами Іспанії (10 червня), Хорватії (14 червня) та Ірландії (18 червня).

Підземні поштовхи силою у 5,5 балів були зафіксовані рано вранці 29 травня. Епіцентр землетрусу знаходився у провінції Модена, розташованої в регіоні Емілья-Романья. Поштовхи відчувалися в Мілані, Турині, Флоренції та Болоньї. За останніми даними, жертвами стихії стали вісім осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шевченко такий самий феномен, як ван Бастен" — Барезі

20 травня на півночі країни також стався сильний землетрус. Тоді в результаті підземних поштовхів загинули семеро людей. Збиток, нанесений стихією, оцінюється в сотні мільйонів євро.

Зараз ви читаєте новину «Землетрус зірвав матч збірної Італії з Люксембургом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі