середа, 17 лютого 2010 13:00

Збірну Туреччини на Євро-2012 поведе Хіддінк

Збірну Туреччини на Євро-2012 поведе Хіддінк

Головний тренер збірної Росії з футболу Гус Хіддінк погодився очолити національну збірну Туреччини. Про це офіційно заявила турецька футбольна федерація.

Раніше в лютому Хіддінк офіційно заявив, що не продовжуватиме свій контракт з Російським футбольним союзом після 30 червня, коли закінчиться термін його дії. Рішення тренер ухвалив після зустрічі з новим главою РФС Сергієм Фурсенком.

Хіддінк підпише з Футбольною федерацією Туреччини дворічний контракт, який діятиме з 1 серпня 2010 року до 31 липня 2012 року. Зокрема, тренер поведе збірну на чемпіонат Європи з футболу 2012 року, який пройде в Україні і в Польщі.

Раніше в ЗМІ вже з"являлася неофіційна інформація про можливий турецький контракт нинішнього тренера збірної Росії. Проте журналісти писали про домовленість на три роки з можливістю пролонгації ще на один. Тоді ж називалася можлива зарплата Хіддінка: 3 мільйони 750 тисяч євро в рік. Також повідомлялося, що Хіддінк може вибирати між Туреччиною і Китаєм.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Збірну Туреччини на Євро-2012 поведе Хіддінк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі