понеділок, 15 лютого 2010 13:11

ЗМІ назвали трьох кандидатів на посаду наставника збірної Росії

ЗМІ назвали трьох кандидатів на посаду наставника збірної Росії

Основними кандидатами на посаду головного тренера збірної Росії з футболу є голландець Дік Адвокат, бельгієць Ерік Геретс, а також вітчизняний фахівець Валерій Газзаєв, пише "Советский спорт".

За інформацією видання, у списку претендентів на місце рульового збірної можуть з"явитися й інші імена, однак відомо, що троє зазначених кандидатів позитивно дивляться на те, щоб очолити російську команду. Перешкодою для переїзду тренерів до Росії є їхні діючі контракти, які передбачають виплату солідної неустойки за дострокове розірвання.

Адвокат очолює голландський "АЗ Алкмаар" - його контракт розрахований ще на два з половиною роки. Подібні ж умови договору й у наставника київського "Динамо" Валерія Газзаєва. Контракт Еріка Геретса з клубом із Саудівської Аравії "Аль-Хіляль" буде діяти ще півтора роки.

13 лютого 2010 діючий тренер збірної Росії Гуус Хіддінк написав у своїй колонці в газеті De Telegraaf, що не планує продовжувати контракт з РФС, який закінчується влітку 2010-го. Збірна Росії під його керівництвом виграла бронзу ЧЄ-2008 в Австрії та Швейцарії, проте не зуміла пробитися у фінальну частину ЧС-2010, поступившись за сумою двох стикових матчів команді Словенії.

Раніше про свою готовність очолити національну команду заявляв також колишній тренер збірних СРСР і Росії Анатолій Бишовець, останнім місцем роботи якого була краснодарська "Кубань", що залишила прем"єр-лігу за підсумками сезону-2009.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «ЗМІ назвали трьох кандидатів на посаду наставника збірної Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі