неділя, 14 лютого 2010 18:28

Хіддінк натякнув, що може очолити одного з учасників ЧС-2010

Хіддінк натякнув, що може очолити одного з учасників ЧС-2010

Головний тренер збірної Росії з футболу Гус Хіддінк, який залишить свій пост після закінчення контракту з командою 30 червня 2010 року, заявив, що не унеможливлює того, що може очолити яку-небудь збірну на майбутньому чемпіонаті світу.

"Я не виключаю того, що тренуватиму яку-небудь команду на чемпіонаті світу-2010. Але це може трапитися лише в тому випадку, якщо керівництво російського футболу захоче розірвати зі мною контракт достроково. Я ж збираюся відпрацювати його до кінця.

Що стосується мого подальшого майбутнього, то можу сказати, що деякі клуби і національні асоціації дійсно виявляли цікавість до моєї персони. Але я не хочу називати їх імена. Поки що дуже рано", - цитує Хіддінка gazeta.ru, посилаючись на Sportweek.nl.

Додамо, що менше місяця тому Хіддінк заявляв, що "не має наміру їхати в ПАР, тоді як моя команда залишається удома".

За словами Хіддінка, до рішення поступитися місцем головного тренера російської національної збірної комусь іншому він прийшов після "вельми доброзичливої" зустрічі з новим президентом РФС Сергієм Фурсенком, яка відбулася 4 лютого в Москві. На офіційному сайті РФС розміщено підтвердження повідомлень про Хіддінка.

За матеріалами Dynamo.kiev.ua, Лента

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк натякнув, що може очолити одного з учасників ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі