Ексклюзиви
вівторок, 08 грудня 2009 13:16

Хіддінк залишить збірну Росії - Советский спорт

Хіддінк залишить збірну Росії - Советский спорт

Голландець Гус Хіддінк не буде головним тренером збірної Росії у відбірковому циклі на Євро-2012, який росіяни почнуть восени 2010 року.

Хіддінк залишить збірну Росії у лютому 2010 року незалежно від того, хто буде обраний новим президентом РФС – Сергій Капков чи Сергій Фурсенко.

Головне розчарування викликає неефективність Хіддінка – заробляючи величезні гроші в Росії (в кулуарах називається сума в 7 мільйонів євро), тренер не зумів вивести команду на чемпіонат світу.

Очікується, що перші переговори з кандидатами на пост головного тренера будуть проведені наприкінці січня – початку лютого 2010 року. Пошук нового тренера буде вестися з когорти зарубіжних фахівців найвищого рівня, які мають успіхи на рівні клубів або національних збірних. Крім того, принципово важливим моментом стане кількість часу, який тренер повинен буде провести в Росії відповідно до умов контракту.

Нагадаємо, що Гус Хіддінк прийняв збірну Росії 14 липня 2006 року, і під його керівництвом російські футболісти вибороли бронзові нагороди Євро-2008. Зазначимо, що чинний контракт Хіддінка з РФС закінчується в липні 2010 року.

Советский спорт

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк залишить збірну Росії - Советский спорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути