четвер, 12 листопада 2009 15:37

Збірну дивитимуся з сім"єю по телевізору - Назаренко

Збірну дивитимуся з сім"єю по телевізору - Назаренко

Герой поєдинку зі збірною Англії Сергій Назаренко пропустить матчі плей-офф із греками через травму.

- Сергію, напевно вам прикро пропускати матчі плей-офф?

- Завжди прикро пропускати матчі через травми, адже завжди хочеться грати. А тим більше - в таких поєдинках. Але нічого, будемо сподіватися, що все буде добре, хлопці здобудуть позитивний результат.

- На ваш погляд, як збірній України потрібно буде побудувати гру під час вашої відсутності?

- Я ще не тренер, і на цю тему мені важко розмірковувати. Є тренерський штаб, який прийме рішення і дасть завдання футболістам.

- І все ж, знаючи греків, як треба проти них грати?

- Тільки на перемогу! (посміхається) З огляду на те, що першу гру ми проведемо на виїзді, потрібно, напевно, перш за все, зберегти свої ворота на замку і по можливості забити гол. Греція - хороша команда, яка має в своїх лавах кваліфікованих футболістів, які грають у відомих клубах. Давно працює тренер Отто Рехагель, так що свій малюнок гри в них є. У греків небезпеку представляють стандартні положення. У той же час не можна сказати, що вони добре тримають м"яч.

- Де збираєтеся дивитися матчі з Грецією?

- По телевізору, разом з сім"єю. Будемо вболівати за наших.

- Якщо доводиться дивитися гру своєї команди по телевізору, активно вболіваєте або переживаєте в собі?

- Як правило, без бурхливих емоцій. Вдома після цього все залишається цілим. Але не можу сказати, що все тримаю в собі - переживаю ж досить сильно. Коли сам не граєш, завжди важко дивитися футбол.

- Як проходить ваше відновлення, і коли можна очікувати повернення на поле?

- Не будемо загадувати. Відчуваю себе нормально, але лікарі рекомендують ще витримати невелику паузу. Якщо все буде нормально, сподіваюся бути в строю до наступної гри чемпіонату України.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Збірну дивитимуся з сім"єю по телевізору - Назаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі