четвер, 12 листопада 2009 18:50

10 наших можуть пропустити матч у Донецьку

Стиковий поєдинок за право виходу до фінальної частини Кубка світу між збірними Греції та України відбудеться 14 листопада о 20.00 за київським часом на Олімпійському стадіоні Афін. Арена може прийняти 71 тис. глядачів.

Який вітчизняний телеканал транслюватиме матч, на момент підготовки матеріалу не визначено. Переговори ведуть УТ-1, "Інтер", ТРК "Україна", претендує на ефір ТЕТ. 15 листопада, в неділю, з 9.30 годинний огляд матчу проведе телеканал "Євроспорт".

Зустріч у грецькій столиці обслуговуватиме французький арбітр Лоран Дюамель, 41 рік. Повторну гру в Донецьку судитиме португалець Олегаріу Бенкеренса.

19 березня Дюамель працював на повторному матчі 1/8 фіналу Кубка УЄФА між харківським "Металістом" та київським "Динамо".

10 років тому француз отримав право судити міжнародні поєдинки. Щоразу показує три-чотири жовті картки, причому частіше попереджає господарів. У кожній п"ятій грі ставить пенальті, у кожній восьмій – вилучає когось із поля.

Дискваліфікованих гравців на матч у Греції у нас немає. Але аж 10 можуть пропустити повторний матч, якщо дістануть попередження в Афінах. Це — П"ятов, Ярмаш, Кучер, Кобін, Хачеріді, Михалик, Ротань, Шевченко, Мілевський, Селезньов.

Греки теж "чисті" перед Афінами. Під загрозою дискваліфікації на донецький матч у них шестеро — Торосідіс, Спіропулос, Кацураніс, Ціоліс, Пляцікас, Харістеас.

В один день із греками та українцями ще три пари європейських команд розпочнуть боротьбу у плей-офф.

18.00 (час київський) Росія — Словенія (Москва, ТБ: ТРК "Футбол", "Первый канал")

22.00 Ірландія — Франція (Дублін, ТБ: "Євроспорт")

22.30 Португалія — Боснія (Лісабон)

Зараз ви читаєте новину «10 наших можуть пропустити матч у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі