понеділок, 11 січня 2010 16:19

Збірній Того не дозволили повернутися на Кубок Африки

Збірній Того не дозволили повернутися на Кубок Африки

Організатори Кубка Африканських націй відхилили без пояснень прохання міністра спорту Того, який просив дозволити тоголезській команді взяти участь у турнірі. Про це пише видання The Guardian.

Передбачалося, що футболісти збірної Того, які раніше знялися з Кубка Африки і залишили Анголу, повернуться в цю країну через декілька днів після закінчення національного трауру.

11 січня в Того почався триденний траур за працівниками футбольної федерації, які загинули в результаті кулеметного обстрілу в Анголі.

8 січня автобус з тоголезськими футболістами був обстріляний бойовиками. Водій автобуса, помічник головного тренера і прес-аташе збірної були вбиті. Ще декілька людей отримали поранення.

Капітан збірної Того Томас Доссеві говорив, що гравці хочуть взяти участь в турнірі, але 10 січня футбольна федерація Того оголосила про зняття команди з Кубка Африканських націй. Згодом влада країни попросила організаторів турніру дозволити тоголезсьцям повернутися на Кубок Африки.

Тоголезці повинні були виступати на Кубку Африки в групі B, разом з командами Гани, Кот-д"Івуара і Буркіна-Фасо. Перший матч збірна Того повинна була провести 11 січня проти Гани.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Збірній Того не дозволили повернутися на Кубок Африки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі