середа, 24 липня 2024 22:54

Збірна України з футболу з поразки стартувала у дебютному для себе матчі на Олімпійських іграх

Збірна України з футболу з поразки стартувала у дебютному для себе матчі на Олімпійських іграх
Збірна України зазнала поразки від команди Іраку в матчі першого туру футбольного турніру на Олімпіаді-2024. Фото: УАФ

Збірна України зазнала поразки від команди Іраку в матчі першого туру футбольного турніру на Олімпіаді-2024.

Поєдинок на стадіоні "Парк Олімпік Ліонне" у Ліоні закінчився з рахунком 2:1. Про це пише ТСН.

Перший тайм зустрічі минув без забитих м'ячів. Команда Руслана Ротаня більше володіла м'ячем та створювала небезпечні моменти, але розпечатати ворота суперника не зуміла.

На старті другого тайму "синьо-жовті" вийшли вперед. На 53-й хвилині Арсеній Батагов пробив головою після подачі Дмитра Криськіва зі штрафного - голкіпер збірної Іраку парирував, але Валентин Рубчинський вдало зіграв на добиванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олімпія" - "Полісся": де подивитися дебютний матч житомирського клубу у Лізі конференцій

Однак дуже швидко наша команда пропустила. Максим Таловєров поклав руки на спину Айману Хуссейну під час подачі з правого флангу, через що арбітр призначив пенальті. Той же Хуссейн на 57-й хвилині зрівняв рахунок ударом з 11-метрової позначки.

А на 72-й хвилині Ірак забив другой гол у ворота України. Алі Джассім, який вийшов на заміну, з лівого флангу змістився в центр і низом відправив м'яч у ближній кут.

Збірна України намагалася відігратися, але забити вдруге та уникнути поразки не зуміла. Таким чином, наша національна футбольна команда програла перший у своїй історії матч на Олімпійських іграх.

В іншому поєдинку першого туру групи B Аргентина зі скандалом програла Марокко (1:2). Матч дограли через дві години після того, як його призупинили через те, що футболістів "альбіселесте" з трибун закидали петардами - під час цієї аномальної паузи арбітр переглянув відеоповтор (VAR) і скасував гол аргентинців через офсайд.

У другому турі збірна України 27 липня у Сент-Етьєні зіграє з командою Марокко. Того ж дня Аргентина зустрінеться з Іраком.

Завершать груповий раунд підопічні Ротаня 30 липня поєдинком у Ліоні з Аргентиною. У паралельній грі позмагаються Марокко та Ірак.

Зараз ви читаєте новину «Збірна України з футболу з поразки стартувала у дебютному для себе матчі на Олімпійських іграх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі