вівторок, 28 лютого 2012 12:29

Збірна України втратила Ракицького перед Ізраїлем

Збірна України втратила Ракицького перед Ізраїлем

У вівторок вранці збірна України чартерним рейсом з аеропорту "Бориспіль" вирушила в Тель-Авів, на товариський матч зі збірною Ізраїлю, який, нагадаємо відбудеться в цю середу в місті Петах-Тиква.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без Шевченка і Чигринського - Блохін назвав склад збірної України на матч з Ізраїлем

Більшість гравців національної команди, викликаних для участі в майбутньому поєдинку, зібралися на базі в Конча-Заспі протягом понеділка. Вже в Ізраїлі до "жовто-синьої" дружини приєднаються "збірники" київського "Динамо", які в ці дні проводять на Землі Обітованій міжсезонний збір.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін залишиться в збірній після Євро-2012

Відзначимо, що станом на поточний момент у збірної Україні лише одна кадрова втрата - через пошкодження в Тель-Авів не поїхав захисник донецького "Шахтаря" Ярослав Ракицький.

Таким чином, в майбутньому матчі з Ізраїлем Олег Блохін зможе розраховувати на наступних 19 виконавців.

Воротарі: Олександр Шовковський ("Динамо"), Андрій Дикань ("Спартак" М, Росія).

Захисники: Богдан Бутко ("Іллічівець"), Олександр Кучер ("Шахтар"), Віталій Мандзюк ("Дніпро"), Тарас Михалик, Євген Хачеріді (обидва - "Динамо"), Євген Селін ("Ворскла").

Півзахисники: Олександр Алієв, Денис Гармаш, Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко (усі - "Динамо"), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва - "Дніпро"), Сергій Назаренко ("Таврія"), Анатолій Тимощук ("Баварія", Німеччина).

Нападники: Андрій Воронін ("Динамо" М, Росія), Марко Девич ("Металіст"), Артем Мілевський ("Динамо").

Після прибуття в Тель-Авів збірна України відпочине в готелі, а ввечері вирушить на стадіон "Мошава", де проведе тренування на полі майбутнього бою. Перед початком заняття головний тренер української національної команди Олег Блохін дасть традиційну передматчеву прес-конференцію.

Нагадаємо, що початок матчу Ізраїль - Україна - о 19:00 за київським часом, пряма телетрансляція - на каналі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Збірна України втратила Ракицького перед Ізраїлем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі