субота, 03 листопада 2012 13:21

"Збірна України не відповідає навіть державі нинішнього сорту" - Литвин

"Збірна України не відповідає навіть державі нинішнього сорту" - Литвин
"Я стежу і вболіваю за збірну" - Литвин ФОТО: dynamo.kiev.ua

Голова Верховної ради Володимир Литвин вважає низьким для України рівень гри її національної збірної з футболу. Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Звичайно, я стежу і вболіваю за збірну, хоча і розумію, що вона сьогодні не відповідає Україні, як державі, навіть державі нинішнього сорту", - написав спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна-Чорногорія - 0:1

При цьому, політик вважає причиною поганої гри збірною системні проблеми у вітчизняному футболі. "Причини очевидні. Без підліска не буває лісу. Отже, без культивування масового футболу і при ставці на придбання іноземних гравців, збірна буде знаходитися в такому жалюгідному стані. Й іноді демонструвати спалахи активності", - додав Литвин.

У зв'язку з цим, спікер наголошує на необхідності зміни державного підходу у розвитку футболу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молдова - Україна - 0:0

Як повідомлялося, збірна України 16 жовтня програла збірній Чорногорії на своєму полі з рахунком 0:1 у третьому матчі відбіркового раунду до чемпіонату світу з футболу 2014 року, який пройде в Бразилії.

13 жовтня збірна України не змогла переграти на виїзді збірну Молдови, зігравши внічию з рахунком 0:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Віддам перевагу Маркевичу перед Заваровим"

На даний момент збірна України перебуває на 5-му, передостанньому місці у відбірковій групі Н, маючи в своєму активі лише 2 очки, після 3 ігор.

Зараз ви читаєте новину «"Збірна України не відповідає навіть державі нинішнього сорту" - Литвин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі