субота, 08 травня 2010 09:44

Збірна Німеччини перемогла США у матчі-відкриті ЧС з хокею

Збірна Німеччини перемогла США у матчі-відкриті ЧС з хокею

Збірна Німеччини здобула перемогу над командою США в першому матчі чемпіонату світу з хокею. Рахунок зустрічі склав 2:1. Про це повідомляє AFP.

Рахунок матчу, що пройшов у Гельзенкірхені, відкрили німецькі хокеїсти на 25 хвилині. Автором голу став Міхаель Вольф. У третьому періоді гравець збірної США Райан Картер зрівняв рахунок.

Після цього до завершення основного часу атаки команд на ворота суперників залишалися безрезультатними. В овертаймі перемогу команді Німеччини приніс Фелікс Шутц. Він забив гол на 21 секунді додаткового часу.

Олімпійський чемпіон Ванкувера збірна Канади свій перший матч зіграє сьогодні з Італією. В одній групі з канадцями грають також Швейцарія та Латвія.

Російська збірна проведе свій перший матч чемпіонату 9 травня. Суперником росіян стане збірна Словаччини. До групи крім російської і словацької команд також входять збірні Казахстану та Білорусі.

Група D

США - Німеччина - 1:2 (0:0, 0:1, 1:0, 0:1)

0:1 - 26 Вольф (Мюллер, Улльман)

1:1 - 49 Картер

1:2 - 61 Шутц

Воротарі: Клемменсен 18/20 - Ендрас 31/32.

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Збірна Німеччини перемогла США у матчі-відкриті ЧС з хокею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі