вівторок, 22 червня 2010 08:18

Збірна Іспанії виграла перший матч на ЧС-2010 (ФОТО)
8

Фото: Getty Images

Збірна Іспанія здобула перемогу у своєму другому матчі на чемпіонаті світу в Південній Африці. У понеділок, 21 червня, іспанські футболісти переграли Гондурас з рахунком 2:0.

Іспанці, яких вважають одними з головних фаворитів ЧС-2010, впевнено контролювали гру і мали безліч гольових моментів. Найактивнішим у складі іспанської команди був форвард "Барселони" Давид Вілья. Саме його удар відкрив рахунок голам іспанців на турнірі: на 17-й хвилині зустрічі Вілья обіграв двох захисників Гондурасу і точним ударом вразив ворота суперників.


Свій другий гол Вілья забив на 51-й хвилині, однак у цьому випадку іспанському нападнику допоміг рикошет. Надалі Вілья міг оформити другий після нападаючого Аргентини Гонсало Ігуаїна хет-трик на цьому турнірі, проте удар іспанця з пенальті прийшовся повз ворота. У завершальному відрізку матчу Іспанія продовжила атакувати, але позначилася погана реалізація - зустріч так і закінчилася з рахунком 2:0.

Після перемоги над Гондурасом Іспанія набрала три очки і зайняла друге місце в групі H. Лідирує в турнірній таблиці національна команда Чилі, яка виграла обидва стартові матчі в групі. У завершальному турі групи H Іспанія і Чилі зіграють між собою.

Нагадаємо, що згідно з регламентом, при рівності очок у плей-офф вийдуть команди з найкращою різницею забитих і пропущених голів. Таким чином, шанси на вихід з групи (і навіть з першого місця) зберігає і збірна Швейцарії, яка програла раніше в понеділок чилійцям (0:1).

ЧС-2010

ПАР

Груповий етап

Група H

Іспанія - Гондурас - 2:0 (1:0, 1:0)

Голи: 1:0 - Вілья (18), 2:0 - Вілья (51).

ІСПАНІЯ: Касільяс, Рамос (Арбелоа, 77), Піке, Пуйоль, Капдевіла, Алонсо, Бускетс, Хаві (Фабрегас, 66), Х. Навас, Торрес (Мата, 70), Вілья.

ГОНДУРАС: Вальядарес, Мендоса, Чавес, Фігероа, Ізагірре, Гевара, Паласіос, Суасо (Паласіос, 84), Мартінес, Турсіос (Нуньєс, 63), Еспіноза (Уелкам, 46).

Попередження: Турсіос (8), Ізагірре (38).

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Збірна Іспанії виграла перший матч на ЧС-2010 (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі