неділя, 14 листопада 2021 12:20

Збірна Білорусі встановила сумний рекорд

Збірна Білорусі встановила сумний рекорд
Домашні матчі збірна Білорусі грає в російській Казані. Фото: Reuters

У групі E відбору Кубка світу збірна Уельсу розгромила команду Білорусі. Матч закінчився з рахунком 5:1 на користь господарів.

Ця поразка стала восьмою для білоруської національної команди. Сім із них збірна Білорусі зазнала в офіційних матчах, що є антирекордом для команди за останні 23 роки. Востаннє збірна Білорусі здобувала перемогу в матчі з командою Естонії (4:2), який відбувся 27 березня.

Також збірна Білорусі повторила найгіршу серію в історії, програвши вісім разів поспіль. Аналогічний результат національна команда продемонструвала 1997 року. Тоді підопічні Михайла Вергєєнка програли у шести матчах відбіркового турніру ЧС-1998 і двічі поступилися у товариських зустрічах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петраков ніколи не запросить футболістів із Росії – глава УАФ

Збірна Білорусі не може приймати суперників удома, оскільки ЄС закрив небо над цією країною після інциденту із примусовою посадкою літака із білоруським опозиціонером Романом Протасевичем. Білоруси приймають суперників у російській Казані.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Білорусі встановила сумний рекорд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі