субота, 14 липня 2012 20:25

"Зоря" перемогла обезголовлений запорізький "Металург"

"Зоря" перемогла обезголовлений запорізький "Металург"
Голами у складі "Зорі" відзначилися Галюза та Ідахор ФОТО: zarya-lugansk.com

Гра на стадіоні "Авангард" у Луганську відкрила програму суботніх матчів української прем'єр-ліги. Місцева "Зоря" зуміла зламати опір гостей із Запоріжжя, які у цьому сезоні повернулися в еліту українського футболу.

Перемогу господарям принесли голи Іллі Галюзи з пенальті в середині другого тайму і Лакі Ідахора перед фінальним свистком у досить спірному епізоді - після удару нападника м'яч влучив у поперечину і відскочив у поле, але арбітр все ж зарахував взяття воріт, повідомляє Чемпионат.com.

Нагадаємо, вчора "Металург" залишив виконуючий обов'язки головного тренера команди Анатолій Бузник. Разом з наставником пішли помічник Віктор Догадайло і четверо футболістів - Віталій Рева, Руслан Бідненко, Олександр Кочура та Андрій Запорожан.

Чемпіонат України

1-й тур

Зоря - Металург Запоріжжя 2:0 (0:0, 2:0)

Голи: 1:0 - Галюза (70, пенальті), 2:0 - Ідахор (90).

Зоря: Козаченко, Ігнятієвич (Худзік, 46), Ярмаш (Олійник, 80), Вернидуб, Каменюка, Любенович, Галюза, Грицай, Шуньїч, Ідахор, Ліпартія (Родич, 55).

Металург Запоріжжя: Руденко, Матяж (Слім, 61), Опанасенко, Тейку, Пісоцький, Соболь, Сидорчук, Рудика, Жуніор, Каськов (Штурко, 67), Бєлік.

Попередження: Грицай (56), Рудика (58), Галюза (71), Слім (72), Каменюка (81), Сидорчук (90), Олійник (90).

Зараз ви читаєте новину «"Зоря" перемогла обезголовлений запорізький "Металург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі