субота, 14 липня 2012 15:19

"У запорізького "Металурга" змінилося три президенти" - Догадайло

"У запорізького "Металурга" змінилося три президенти" - Догадайло
"Ми чекали до останнього, але не вийшло" - Віктор Догадайло ФОТО: okzhetpes-fans.3dn.ru

Напередодні матчу першого туру прем'єр-ліги проти луганської "Зорі" запорізький "Металург" залишив виконуючий обов'язки головного тренера команди Анатолій Бузник. Разом з наставником пішли помічник Віктор Догадайло та четверо футболістів - Віталій Рева, Руслан Бідненко, Олександр Кочура та Андрій Запорожан.

"Буде етичніше, якщо наше рішення прокоментує головний тренер, - каже Догадайло. - Можу тільки розповісти про ситуацію в загальних рисах. У команді була зміна власника. За короткий час нашого перебування у команді змінилося три президенти. Нас запросив Андрій Курганський. Його наступник організував збори. Ми все з ним обговорили, розпочали свою роботу. Після нашого повернення з Хорватії цей президент подав у відставку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер запорізького "Металурга" залишив клуб

У команду прийшов новий президент. У нас були певні зобов'язання по комплектації команди, по контрактах, по організації. Виходить так, що новий президент тільки приступив до роботи і не вийшло укомплектувати команду, вирішити ряд питань. Вчора ми провели тренування перед відльотом у Луганськ. Ми чекали до останнього, але не вийшло."

Зв'язатися з Анатолієм Бузником поки не виходить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запорізький "Металург" визначився з головним тренером

Сьогодні керувати грою команди у матчі проти "Зорі" будуть Володимир Хохлов, Ігор Лучкевич та Віктор Жук. Допоможе їм спортивний директор Анатолій Заяєв.

За інформацією запорізьких ЗМІ у червні цього року клуб купив син народного депутата України і власника ВАТ "Мотор Січ" Олександр Богуслаєв. Раніше власником "Металурга" був банкір Ігор Дворецький.

Зараз ви читаєте новину «"У запорізького "Металурга" змінилося три президенти" - Догадайло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі