вівторок, 21 вересня 2010 14:35

Захисник "Ліверпуля" заявив, що не слухатиметься наставника команди

Захисник "Ліверпуля" заявив, що не слухатиметься наставника команди
Захисник англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Даніель Аггер заявив, що йому не подобається стиль гри, який практикує новий головний тренер команди Рой Ходжсон. Критику на адресу наставника Аггер висловив в інтерв"ю данським тележурналістам після матчу чемпіонату Англії з "Манчестер Юнайтед" (2:3). Про це повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Аггер, якого Ходжсон використовує як лівого захисника, сказав, що він вважав за краще б грати на іншій позиції (у центрі оборони).

Данський футболіст підкреслив, що він не може пристосуватися до тактики Ходжсона, який вимагає, щоб захисники швидко передавали м"яч в лінію атаки. Аггер сказав, що він воліє розігрувати м"яч. Захисник відзначив, що він і надалі має намір дотримуватися такого стилю гри.

У чемпіонаті Англії сезону-2010/11 "Ліверпуль" стартував невдало. У п"яти зустрічах Аггер і його партнери по команді здобули тільки одну перемогу. Два матчі "Ліверпуль" програв, а ще дві зустрічі звів унічию.

Ходжсон очолив "Ліверпуль" влітку 2010 року після відходу багаторічного наставника англійського клубу Рафаеля Бенітеса в міланський "Інтер". Аггер виступає за "Ліверпуль" з 2006 року.
За матеріалами Лента
Зараз ви читаєте новину «Захисник "Ліверпуля" заявив, що не слухатиметься наставника команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі